ΕταιρείαABOUT LOTSARIS TEXNIKI

Λοτσάρης Τεχνική
Εταιρικό Προφίλ

Το γραφείo μας ιδρύθηκε και πλαισιώνεται από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με σκοπό τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών οικοδομικών έργων, υψηλών απαιτήσεων, όπως συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες, μεζονέτες, διαρρυθμίσεις εσωτερικών χώρων, βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια, επαγγελματικοί χώροι, ειδικές κατασκευές κ.α.

Στόχος μας είναι η δημιουργία χώρων με άρτια λειτουργική οργάνωση και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα αισθητική. Το διαρκώς καταρτιζόμενο ανθρώπινο δυναμικό και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών στο σχεδιασμό και την διαχείριση των κατασκευών εξασφαλίζουν τα απαραίτητα εχέγγυα για επιτυχή υλοποίηση έργων υψηλών προδιαγραφών, με έμφαση στις λεπτομέρειες και την ποιότητα.


Γιατί να μας επιλέξετεLotsaris texniki

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Με επεμβάσεις και λύσεις που έχουν δοθεί σε έργα με υψηλές απαιτήσεις εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και σύγχρονης τεχνολογίας, έχουμε την δυνατότητα να εγγυηθούμε για τα θετικά αποτελέσματα των εργασιών, όπου χαρακτηρίζονται από τον τρόπο δομής, τη λειτουργικότητα, τα υλικά και το ύφος για κάθε έργο ξεχωριστά.

WHY CHOOSE USΕπικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβούΚαλέστε μας

2610 361 902


Email

info@lotsaris.com


Ωράριο

Δε - Πα 9:00 - 15:00Στόχος της Lotsaris Τεχνική, είναι η δημιουργία χώρων με άρτια λειτουργική οργάνωση και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα αισθητική. Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα συμβουλευτικό ραντεβού.

Επικοινωνία

Αγ. Ανδρέου 27, Πάτρα
2ος Όροφος

2610 361 902

info@lotsaris.com

Ακολουθήστε μας