Νομιμοποιήσεις ΑυθαιρέτωνΝομιμοποιήση Αυθαιρέτων


Από τις 2 Σεπτεμβρίου 2013 μπήκε σε εφαρμογή ο νέος νόμος 4178/2013 και στην συνεχεια ο Ν4495/17 σχετικά με την τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών. Η υπαγωγή γίνεται από εξουσιοδοτημένο μηχανικό μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του ΥΠΕΚΑ.

Ο μηχανικός κάνει αυτοψία στον αυθαίρετο χώρο, υποδεικνύει τις αυθαιρεσίες και στην συνέχεια υπολογίζει το ειδικό πρόστιμο. Το πρόστιμο μπορεί να πληρωθεί είτε με απευθείας εξόφληση, είτε με δόσεις οι οποίες φτάνουν μέχρι και τις 100 ανάλογα την περίπτωση.


Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

είτε τηλεφωνικά στο 2610.361-902 είτε ηλεκτρονικά στο lotsariskostas@gmail.com δίνοντάς μας τα χαρακτηριστικά του αυθαιρέτου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας μηχανικός μας άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το ύψος του προστίμου καθώς και για την πληρότητα του φακέλου σας.

Με την συνεργασία μας σας εγγυόμαστε την άμεση και υπεύθυνη τακτοποίηση του χώρου σας.Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού

Στόχος της Lotsaris Τεχνική, είναι η δημιουργία χώρων με άρτια λειτουργική οργάνωση και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα αισθητική. Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα συμβουλευτικό ραντεβού.

Επικοινωνία

Αγ. Ανδρέου 27, Πάτρα
2ος Όροφος

2610 361 902

info@lotsaris.com

Ακολουθήστε μας